Nyheder

Julen 2016: Gå ind på bloggen, hvis du ønsker inspiration til stærke julevaner!
 
Efteråret 2016: Nu hvor solen er på retur er det ekstra vigtigt at granske kostvanerne for fed fisk. Som jeg igen og igen har understreget, så er den fede fisk (makrel, sild, laks, ørred, hellefisk) kilde til omega-3 og D-vitamin. Især solskinsvitaminet er vi dybt afhængige af at få fra fisken, nu hvor solen gemmer sig væk. Så husk at spise 50-75 gram fed fisk om dagen. Eller snup en skefuld levertran, der giver dig den fulde ration omega-3 og D-vitamin.
 

22. september 2016: Det er interessant at opleve, hvordan principperne omkring Paleo kosten vækker interesse. Jeg havde nok egentlig troet, at de fleste mennesker ville betragte den stenalderinspirerede kost med stor skepsis. Men det modsatte er tilfældet. I den forbindelse er det naturligvis også interessant, at forskningen blåstempler princippernes effektivitet, fx vægttabsmæssigt. Se blot en konklusion fra svensk forskning: "Tommy Jönsson: A paleolithic diet is more satiating per calorie than a mediterranean-like diet. The Paleolithic group were as satiated as the  Mediterranean group but consumed less energy per day (5.8 MJ/day vs. 7.6 MJ/day. (Nutr Metab)" 

 
25. september 2016: Endnu en foredragssæsoner er i fuld gang, og jeg skal love for, at budskabet om antiinflammatorisk kost hitter. Fulde sale og spørgelystne deltagere gør det til en stor fornøjelse, at være mig :-).
 
8. august 2016: Så starter årets anden halvleg, med yderligere foredrag og vejledninger, og ikke mindst to bogudgivelser. Dem fortæller jeg meget mere om, når vi kommer lidt tættere på udgivelsen.
 
10. juni 2016: Foredragssæsonen kører stadig for fulde sejl. Skønt! Emnerne er fortsat centreret omkring det præstationsfremmende aspekt af ernæringen, med fokus på god stabil energi i hverdagen. Målet: at tilhørerne omsætter ny viden til handling og bliver boblende fulde af overskud.